VEFAT
Giriş Tarihi : 03-10-2022 08:49   Güncelleme : 03-10-2022 08:52

Saldırıya Uğrayan Müzisyen Kurtarılamadı

Çalıştığı mekân dışında saldırıya uğrayan müzisyen Onur Şener kurtarılamadı.

Saldırıya Uğrayan Müzisyen Kurtarılamadı

Ankara Ümitköy'de, çalıştığı mekân dışında tartıştığı üç kişi tarafından ağır yaralanan müzisyen Onur Şener, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Onur Şener'in boğazından ve yüzünden aldığı cam kesikleri nedeniyle aşırı kan kaybettiği belirtildi. 

Görgü tanıklarının anlatımına göre, üç kişi olduğu belirtilen saldırganlar, istekte bulundukları şarkının çalınmaması nedeniyle müzisyenle tartıştılar ve kavgaya dönüşen olayda, saldırganlar ellerindeki şişelerle Onur Şener'i ağır yaraladılar. Çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılan sanatçı kurtarılamadı. 

Saldırganlar olaydan sonra gözaltına alındı. 

Şüphelilerden ikisinin bir bakanlıkta görevli bürokrat, diğerinin ise bir kamu kuruluşunda mühendis olduğu iddia edildi. 

Onur Şener'in cenazesi bugün Ankara'da toprağa verilecek. 

Başlık 2: Haluk Levent'ten paylaşımlar

Sanatçı Haluk Levent, Twitter hesabından paylaşımda, "İnanamıyorum. Onur! Güzel kardeşim! Nasıl kıydılar sana? Hem de bir istek şarkısı için! Nereye gidiyoruz belli değil, belli değil halimiz..." ifadelerine yer verdi. 

Haluk Leven, bir başka paylaşımında "Ve az önce de Ahbap Yardımlaşma ekibi @ahbap_ankara ile görüşme gerçekleştirdi. Onlar yarın Onur’un ailesi ile görüşecek. Çocukların tüm öğrenim masraflarını karşılayacağız" dedi. 

Saldırı sosyal medyada en çok paylaşılan konular arasında ilk sıralarda yer aldı. Bazı paylaşımlarda saldırganların adlarına ve çalıştıkları kurumların adlarına da yer verildiği görüldü.

Kaynak: Ajans Bizim

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ