KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 22-01-2024 22:52

Sanat Eğitimi Hız Kesmeden Devam Ediyor

Adıyaman Belediyesi Konservatuarı’nda sanat eğitimi hız kesmeden devam ediyor.

Sanat Eğitimi Hız Kesmeden Devam Ediyor

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezi tarafından öğrencilere sanat eğitimi verilmesi adına düzenlenen konservatuar eğitimleri 250 öğrenci ile aralıksız şekilde devam etmekte.

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezi, öğrencilere sanat eğitimi sağlamak amacıyla düzenlediği konservatuar eğitimleri ile büyük bir başarı elde ediyor. Toplamda 250 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen eğitimler, Adıyaman Belediyesi'nin eğitime ve sanata verdiği büyük önemin bir yansıması olarak hafta içi ve hafta sonu olmak üzere kesintisiz bir şekilde devam ediyor.

Adıyaman Belediyesi, yaz ve güz aylarını da kapsayan konservatuar eğitimleri ile öğrencilere bağlama, keman, piyano, gitar, ney ve resim dallarında dersler sunuyor. Bu geniş branş seçenekleri, öğrencilere çeşitli sanat disiplinlerinde yeteneklerini geliştirme fırsatı tanıyor.

Konservatuar eğitimlerine ilişkin bir açıklama yapan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, "Gençlerimiz ve çocuklarımız bizim için her zaman önceliklidir. Adıyaman Belediyesi olarak, gençlerimize konservatuar eğitimi alma şansı sunarak, kendilerini sanatın ve müziğin büyülü dünyasında geliştirmelerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Onların mutluluğunu görmek, bizleri de ayrıca memnun ediyor." şeklinde konuştu.

Konservatuar eğitimi alan öğrenciler de memnuniyetlerini dile getirerek, "Sanatsal faaliyetlerde bulunmayı istiyorduk ancak imkanların yeterli olmamasından dolayı isteğimizi yerine getiremiyorduk. Adıyaman Belediyesi'nin bize bu fırsatı sunmasıyla kayıt yaptırdık ve şimdi keyifli bir şekilde hem eğleniyoruz hem de öğreniyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a her koşulda yanımızda olduğu için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandılar.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ