SİYASET
Giriş Tarihi : 04-02-2024 22:42

Ülkü Ocakları’ndan Ziya Polat'a Tam Destek

Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı Adıyaman İl Başkanlığı’ndan, Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Ziya Polat'a tam destek açıklaması yapıldı.

Ülkü Ocakları’ndan Ziya Polat'a Tam Destek

Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Konferans Salonu'nda düzenlenen programda, Cumhur İttifakı ve AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı Ziya Polat büyük ilgi gördü.

Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanı Mehmet Ertürk, yaptığı açıklamada Ziya Polat'ın her zaman yanında olacaklarını ve seçime giderken de seçimden sonra da destek vereceklerini belirtti. MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat da daha önceki seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı'nın devam ettiğini ve Ziya Polat'a her zaman destek olacaklarını vurguladı.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Ziya Polat, Ülkü Ocaklarına teşekkür ederek gençlerin her daim yanlarında olduğunu ifade etti. Programda konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, emeği geçenlere teşekkür ederek, seçimlerden birlikte galip geleceklerini söyledi. Program, Ziya Polat'a gösterilen büyük destek ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ