ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 18-10-2023 21:27

“Yaşam Kalitesini Artırmanın Gayretindeyiz”

Vali Varol: “Köylerimizin alt yapısını güçlendirip kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmanın gayretiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

“Yaşam Kalitesini Artırmanın Gayretindeyiz”

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Kilitli Parke Üretim Tesisi’ni gezerek, tesisin günlük üretim kapasitesi ile ilgili Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık’tan bilgiler aldı. Konu ile ilgili Valilikten yapılan açıklamada, şu bilgiler aktarıldı:

“Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, Adıyaman İl Özel İdaresi’nin kırsal kesimin alt yapısındaki hizmetlerde önemli bir yer tutan Börgenek Köyü Göksu Çayı civarında bulunan Kilitli Parke Üretim Tesisini gezerek tesisin günlük üretim kapasitesi ile ilgili Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık’tan bilgiler aldı.

Geniş bir coğrafyaya sahip Adıyaman’da Kilitli Parke Üretim Tesisimizde günlük 800 metre kare parke taşı üretimi ile ilimiz ve ilçelerimizde köylerimizin köy içi parke ihtiyacını karşılayarak köylerimizin alt yapısını güçlendirip kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmanın gayretiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ