SİYASET
Giriş Tarihi : 20-03-2024 21:32

Yeniden Refah Adayı Atalay’a Yoğun İlgi

Seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Nazif Atalay’a vatandaşlar teveccüh gösteriyor.

Yeniden Refah Adayı Atalay’a Yoğun İlgi

Yeniden Refah Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Nazif Atalay, vatandaşların yoğun ilgi ve desteğiyle seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan adayı Atalay, gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanıyor. İl Başkanı İsmail Demir ve parti yönetimiyle birlikte kurum ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, konteyner kent ziyaretleri ve akşamları ev toplantıları yapan Atalay, vatandaşların sorunlarını da dinliyor.

Vatandaşların yoğun ilgi ve destekleriyle karşılanan Başkan Adayı Atalay, Yeniden Refah Partisi’nin vatandaşın yeni adresi olduğunu kaydetti. Atalay, “Adıyaman’ımızda öncelikle depremin izlerini sileceğiz. Tabi ki bunu hazırladığımız projelerimizle gerçekleştireceğiz. Önceliğimiz bu olacak. Adıyaman’ımızı ahlaklı ve adil bir belediyecilik ile buluşturacağız.  Gençlerimizin, çocuklarımızın toplumun tüm kesimlerinin mutlu olduğu bir şehir için çalışacağız. Ahlaklı belediyecilik temelinde bu sorunları birer birer çözüme ulaştıracağız. Belediyenin hizmetleri ve imkânları her kesime ve herkese adil olarak ulaştırılacak. Bir daha deprem yaşandığında Adıyamanlılar birikimlerini kaybetmeyecek. Bir daha deprem yaşandığında Adıyaman’ın enkaza dönüşmemesinin alt yapısını hazırlayacağız. Bunu ancak biz yaparız, çünkü Milli Görüşün temeli ahlaklı belediyeciliktir. Biz, Adıyaman’ın kazanması için, Adıyamanlıların kazanması için siyaset yapıyoruz. Birlikte Adıyaman’ı yeniden yaşanılabilir mutlu bir kent haline getireceğiz. Hemşehrilerimizin desteğiyle inşallah zafere ulaşarak şehrimizi Milli Görüş çatısı altında hizmetle buluşturacağız” diye konuştu.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ