SİYASET
Giriş Tarihi : 18-01-2024 23:45   Güncelleme : 18-01-2024 23:57

Yeniden Refah Partisi Kâhta Adayı Belirlendi

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart 2024 Mahalli Yerel Seçimleri için adaylarını açıklamaya devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Kâhta Adayı Belirlendi

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart 2024 Mahalli Yerel Seçimleri için adaylarını açıklamaya devam ediyor.

Birçok il, ilçe ve belde başkan adayını belirleyen Yeniden Refah Partisi, önceki gün Adıyaman’ın Kâhta ilçe belediye başkan adayını açıkladı. Kâhta’da eğitimci Mehmet Toprak, Yeniden Refah Partisi’nin adayı oldu. İlçede sevilen, sayılan ve tanınmış bir ailenin ferdi olan Toprak’ın kazanma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nde Genel Başkan Dr. Muhammed Fatih Erbakan tarafından adaylık görevi tevdi edilen Mehmet Toprak, sosyal medya sayfasında yaptığı paylaşımda, “Kâhta’ya Refah Gelecek” diyerek; “Mali işler Başkan Yardımcısı Akrabamız Yusuf Aktaş ile birlikte genel merkezimizde düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldık ve Muhterem Genel Başkanımız Fatih Erbakan Bey’in kendisinden Kâhta belediye başkan adaylık görevini aldık. Hayırlılara vesile olsun”  cümlelerini kaydetti. 

İl Başkanı İsmail Demir ise; “Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanlığı olarak, 31 Mart 2024 yerel seçimlere hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu vesileyle, Genel Başkanımız ve Genel Merkezimizin tensipleriyle Kâhta Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Toprak olmuştur. Eğitim camiasında sevilen ve takdir edilen değerli adayımız, aynı zamanda projeleriyle bilinen örnek bir şahsiyettir. Değerli başkanımıza başarılar diliyor, her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Çıktığımız bu kutlu davada Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” cümleleriyle duygusunu sosyal medyada ifade etti.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ