SİYASET
Giriş Tarihi : 12-02-2024 16:47

Yeniden Refah Seçim Startını Verdi

Yeniden Refah Partisi Adıyaman’da şehir mezarlığına gidip deprem ve güvenlik şehitlerine dua ederek, seçim startını verdi.

Yeniden Refah Seçim Startını Verdi

Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı şehir mezarlığına gidip, deprem ve güvenlik şehitlerini ziyaret ederek, seçim startını verdi. İl Başkanı İsmail Demir, Merkez İlçe Başkanı Hasan Özdemir, Belediye Başkan Adayı Nazif Atalay ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşen seçim startında, başta şehitler olmak üzere, tüm mevtaların ruhuna fatiha okundu. Mezarlık ziyaretinin ardından çalışmalara yoğun bir şekilde başlayan Yeniden Refah Partisi teşkilatı, gittiği her adreste büyük bir sevinçle karşılandı.

Başlık 2: “94 Ruhunu Yeniden Canlandıracağız”

Toplumun her kesimi tarafından memnuniyetiyle karşılaştıklarını belirten İl Başkanı İsmail demir; “Partimize yönelik muhteşem bir teveccüh var. 31 Mart zaferini halkımızla birlikte kutlayacağız. 1 Nisan’dan itibaren şehrimizi yeniden ayağa kaldırmaya çalışacağız. 6 Şubat depremlerinin bıraktığı olumsuzlukları Allah’ın izniyle silmenin gayret ve çabası içinde olacağız. 94 ruhunu yeniden canlandıracağız” dedi.

Belediye Başkan Adayı Nazif Atalay ise, yaptığı açıklamada; “31 Mart yerel yönetimler seçimini Adıyaman’ımızda en güzel bir sonuçla alacağımıza inanıyoruz. Seçim sonrası memleketimize en güzel hizmeti sergileyerek, memleketimizi daha çok yaşanılabilir bir şehir konumuna getireceğiz. Bunun için gece-gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin ekip ruhuyla hizmet edeceğiz.” cümlelerini kaydetti.

Merkez İlçe Başkanı Hasan Özdemir de kısa bir açıklama yaparak, 1 Nisan’dan itibaren Yeniden Refah Partisi’nin hizmet anlayışını Adıyaman’da sergileyecek olmalarının mutluluğu içinde olduklarını belirtti.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ