SİYASET
Giriş Tarihi : 06-09-2022 23:35

“Yüz Yüze, Gönül Gönüle Milletimizleyiz”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: “Yüz yüze, gönül gönüle milletimizleyiz.”

“Yüz Yüze, Gönül Gönüle Milletimizleyiz”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Yüz yüze 100 gün” sloganıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, İstanbul’u karış karış geziyor, vatandaşlarla bire bir görüşüyor.

Başkan Kabaktepe, önceki gün Esnyurt’ta idi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile birlikte Esenyurt’a giden Kabaktepe, önce kapalı salonda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Akabinde çarşı merkezinde kurulan ‘Ak Nokta’ya geçerek vatandaşlarla el ele gönül gönüle sohbet etti. Bakan Özer ile Başkan Kabaktepe’nin yoğun ilgiyle karşılaştığı Esenyurt’ta, tarihi bir gün yaşandı.

Kısa bir değerlendirmede bulunan İl Başkanı Kabaktepe; “Milletimizin bize olan umudu, heyecanı, inancı bizim yarınlara dair en büyük motivasyonumuzdur. Bu ümitler karşılık bulduğunda, bugüne kadar olduğu gibi kazanan yine ülkemiz ve insanımız olacaktır.

AK Parti, toplumdaki var olan gerçekliğe ve hakikate gözünü kapatmadan siyaset üretebilen bir partidir. İstanbul'daki eğitim yatırımlarını ve projelerini devam ettiren MEB Bakanımız Sayın Mahmut Özer'le ‘Yüz Yüze, Gönül Gönüle’ milletimizleyiz” dedi.  

Bakan Özer de ilgi ve alakalarından ötürü Esenyurtlulara teşekkür etti.

 

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ