SİYASET
Giriş Tarihi : 12-02-2024 14:57

Ziya Polat’a Orman Mühendislerinden Destek

AK Parti’den Belediye Başkan adaylığı açıklandıktan sonra her kesimden destek alan Ziya Polat’a, Orman Mühendisleri de sahip çıktı.

Ziya Polat’a Orman Mühendislerinden Destek

Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz, Ziya Polat’a destek verdi.

Ak Parti’den Belediye Başkan adaylığı açıklandıktan sonra her kesimden destek alan Ziya Polat’a Orman Mühendisleri de sahip çıktı.

Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz, Ak Parti’den aday olan Ziya Polat’ı ziyaret ederek desteklerini belirtti.

Başkan Türkyılmaz, Mercan TV’de Yılmaz Çoban’ın sunduğu Ana Haber Bültenine konuk olarak değerlendirmelerde bulundu. Başkan Türkyılmaz, “Depremden buyana Adıyaman’a 3. Gelişimiz. Adıyaman’ın gittikçe toparlandığını görmek bizleri mutlu etmiştir. O süreçte şuandaki belediye başkanı adayımız ve meslektaşım Ziya Polat ile birlikte yaraları sarma adına gece gündüz demeden çalıştık. Orman Bölge Müdürlüğü ve Türkiye’nin farklı yerlerinden orman müdürlüğüne bağlı tüm ekiplerimiz buradaydı. Çalışmalarımızla Adıyaman’a katkı sunmak istedik.

Başlık 2: “Ziya Bey Çileye Talip Oldu”

Adıyaman’ı ziyaret ettik. Ziya bey benim meslektaşım beraber çalıştık. Bu nedenle kendisini ziyaret edip başarılar dilemek istedim. Seçim çalışmalarında kendisinin yanında olduğumuzu ve desteğimizi açıkladık. Daha önceki seçimlerde iki siyasi partimizde orman mühendisleri aday gösterilmişti. Celal bey ormancılık mesleğine mecliste katkı sunuyor. İnşallah Ziya Polat kardeşimiz de yerel yönetimlerde başarılı olur. Orman Mühendisi tek aday Ziya Polat’tır. Bu bizim için onur vericidir. Bürokrasi kesiminde zaman zaman görev değişimleri oluyor. Ben de Ziya Polat’ta Sakarya’da Elazığ’da görev yaptık. Sakarya’da Bölge Müdürlüğü görevinde 11 yıllık görev yaptı. Meslekte kendini ispat etmiş ve başarılarıyla öne çıkmış bir isimdir. Ormancılıkta nam salmış başarılı olmuş bir ismin siyasi arenada Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından önemli görevler verilmesi de takdir edilecek bir durumdur. Ziya bey Adıyaman için ciddi bir kazançtır. Başta Cumhurbaşkanımızın doğru karar verdiğini bilmek ve Ak Parti teşkilatının buralarda ki istişareden çıkardıkları doğru karardır. İnşallah seçimlerden başarılı olur ve Adıyaman’ı kısa zamanda toplarlar. Mesleki başarısı ve bürokrasi alanında yılların tecrübesi olmasından dolayı Ankara’da ki girişimleri ve ödenek konusunda sıkıntı yaşamayacaktır. Diploması alanındaki girişimleriyle ödenek ve yatırım alma adına Adıyaman’ı kısa sürede ihya edecektir. Adıyaman şanslı, Ziya Bey çileye talip oldu. Bundan başarılı olacağına da inanıyorum” Dedi.

Başlık 3: İddialara Cevap

Kamuoyunda Ak Parti adayı Ziya Polat ile çıkan iddiaları sert bir dille eleştiren Türkyılmaz “Kamuoyunda siyasi muhalif kesimler herkese eleştiri getirebilir. Pek tabi ki Ziya Beyde bundan payını alacaktır.  Devlet görevi bir hizmet yarışıdır. Ben daha önce Sakarya Bölge Müdürü idim. Şimdi nasıl Orman Genel Müdürlüğünde başmüfettiş, bir sivil toplum kuruluşunda genel başkan isem, Ziya Bey’de 11 yıllık bir görevden sonra görev değişikliği sebebiyle başmüfettiş oldu. Görev değişikliği ile alakalı kamuoyunda muhalif kesimlerin söylemlerini duymanın üzüntüsünü yaşıyorum. Rakiplere şunu söylemek istiyorum. Projeler ve faaliyetlerle alakalı eleştiride bulunun. İnsanların sahip olmadıkları eleştirileri yapmayın. Bakan değişiklikleriyle bizlerin de görev yeri değişiyor. Bunlar gayet normal durumlardır” şeklinde konuştu.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ