ADIYAMAN
Giriş Tarihi : 04-02-2024 22:48

Adıyamanlı Esnaftan Muhtarlara Vefa İkramı

Adıyaman'da faaliyet gösteren Özcanlar Pide Fırını İşletmecisi Özcan Leylek, 6 Şubat depreminin yıldönümünde muhtarları unutmadı.

Adıyamanlı Esnaftan Muhtarlara Vefa İkramı

Esnaf Leylek, muhtarların asrın felaketinde gösterdikleri özverili çalışmaları takdir ederek teşekkür etmek adına bir jestte bulundu ve deprem sırasında ve sonrasındaki süreçte Adıyaman’ı terketmeyerek cefakarca çalışan muhtarlara vefa ikramında bulundu.

Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Taş ve bir grup muhtar, Özcan Leylek'in işletmesine yapılan ziyarette, esnafın duyarlı davranışından dolayı teşekkürlerini iletti. Leylek, Adıyamanlı muhtarların deprem sonrasında gerçekleştirdikleri özverili çalışmaların farkında olarak, bu anlamlı günde onlara yemek ikramında bulunarak teşekkür etti.

Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Taş, esnafların bu tür vefa örneklerinin toplumda dayanışma ve birlik duygularını güçlendirdiğini belirtti. Adıyamanlı esnaf Özcan Leylek'in duyarlı davranışı, muhtarlar tarafından memnuniyetle karşılandı ve toplumsal dayanışmanın güzelliklerine bir örnek teşkil etti.

Kaynak : PHA

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ