ZİYARET
Giriş Tarihi : 24-10-2022 16:51

ATSO Yönetiminden, Başkan Kılınç'a Ziyaret

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı İrfan Torunoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ı ziyaret etti.

ATSO Yönetiminden, Başkan Kılınç'a Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimle Adıyaman Ticaret Odası Başkanlığı görevine seçilen İrfan Torunoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen Adıyaman Ticaret Odası (ATSO) seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen İrfan Torunoğlu, beraberinde Adıyaman Ticaret Odası Meclis Başkanı Abdulgani Bereket, ATSO Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Adıyaman Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kılınç, ATSO'nun yeni başkanı Torunoğlu ve ekibinin güzel işlere imza atacağına inandığını söyleyerek, "Bir süre önce gerçekleştirilen seçimle başkanlığı devralan Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Torunoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eder, tekrardan hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum" diye konuştu.

ATSO Başkanı Torunoğlu ise yaptığı açıklamada, kendilerini ağırlayan Başkan Kılınç'a teşekkür ederek, Adıyaman'a en güzel projeleri kazandırmak için el birliğiyle çalışacaklarını dile getirdi.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ