SİYASET
Giriş Tarihi : 11-02-2024 11:16

Esnaf ve Vatandaşlardan Polat'a Yoğun İlgi

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Esnaf ve Vatandaşlardan Polat'a Yoğun İlgi

AK Parti Adıyaman İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ile yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Polat, sorun ve talepleri dinledi, dua ve destek istedi.

Hayatını kaybeden önceki dönem AK Parti Tut İlçe Başkanları Cengiz Korkut’un annesi ve Ahmet Öztürk’ün kayınvalidesi Fatma Korkut’un cenaze programına katılmak üzere Tut ilçesine giden Polat, taziye programının ardından ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Mercan TV'de Gazeteci Baykan Sarıkaya'nın hazırlayıp sunduğu Mertçe programının canlı yayın konuğu olarak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman ziyareti ve seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Polat, göreve seçilmesi halinde yapacakları projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Başlık 2: Esnaflardan Polat'a Yoğun İlgi

Sağlık Ocağı Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Polat'a yoğun ilgi gösteren esnaflar, POLAT'IN seçilmesi halinde başarılı bir başkanlık dönemi geçireceğine inandıklarını vurguladı.

Esnafların yoğun ilgisine teşekkür eden Polat ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede; "Adıyaman'ımızın can suyu kıymetli esnaflarımızla bir aradayız. Şehrimizin sosyal ve ekonomik hayatında önemli rolü olan kıymetli esnaflarımızla birlikte şehrimizi yeniden ayağa kaldıracağız. Güler yüzlü ve samimi sohbetlerinden ötürü kıymetli esnaflarımıza teşekkür ediyor, hayırlı işler, bol kazançlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ