GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-11-2022 17:03

Gazi, Toplu Taşıma Aracına Alınmadı İddiası

Kartını göstermesine rağmen özel halk otobüsü sürücüsün kendisini araca almadığını söyleyen gazinin şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

Gazi, Toplu Taşıma Aracına Alınmadı İddiası

Kendisinin gazi olduğunu belirten Erhan Kaleli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu şikayetine yer verdi:

"Gazi kartımı göstermeme rağmen az önce aşağıdaki araç şoförünüz beni araca almadı. Bu üçüncü oluyor, (hepsi ÖHO). İkisini de paylaşmadım, zaten artık aynı durumu yaşamamak için çoğunlukla ücretini vererek biniyorum. Ülkenin değerlerine düşman mısınız nesiniz anlamadım ki!"

Kaleli, paylaşımına özel halk otobüsünün plakasını gösterir bir fotoğrafı da ekledi. 

Başlık 2: ABB Soruşturma Başlattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Twitter hesabından Kaleli'nin paylaşımına yaklaşık iki saat sonra şu yanıt geldi: "Sözkonusu ÖTA aracı parka çekilmiş olup araç sürücüsü hakkında rapor tanzim edilerek ceza komisyonuna sevk edilmiştir. Bildiriminiz için teşekkür ederiz."

Erhan Kaleli ise durumu takipçilerine bildirerek, yetkililere teşekkür etti ve "Dilerim, hiçbir vatandaşımız bir daha benzer bir durum yaşamaz. Kanunlar çerçevesinde güzel bir şekilde yaşayalım" dedi. 

Başlık 3: Erhan Kaleli Hakkında

Adına oluşturduğu internet sitesinde yer alan özgeçmişine göre, Ankara’da doğan Kaleli, 2013’te Kara Harp Okulu'nu bitirdi. FETÖ mağduru olan Kaleli hakkında, bu kapsamda çok sayıda soruşturma açılmış. 

Kendisini "Atatürkçü" olarak tanımlayan Kaleli, Jandarma Komando Üsteğmen rütbesindeyken, kamuoyunda "hendek operasyonları" olarak bilinen operasyonlar sırasında Nusaybin'de yaralandı ve gazi oldu. 

Soyadını taşıyan bir yayınevi ve yapım şirketi bulunan, geniş bir alanda yazarlık yapan Erhan Kaleli hakkında, dile getirdiği tarikat yapılanmaları nedeniyle soruşturmalar açılmış.  

Kaynak: Ajans Bizim

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ