GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-11-2023 08:46   Güncelleme : 14-11-2023 08:54

Jet2 Havayolları Dalaman Uçuşlarını Artıracak

İngiliz havayolu şirketi Jet2 İngiltere’den Dalaman Havalimanı’na uçak seferlerinin artırılması konusunda anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Jet2 Havayolları Dalaman Uçuşlarını Artıracak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, İngiliz havayolu şirketi Jet2 İngiltere’den Dalaman Havalimanı’na uçak seferlerinin artırılması konusunda anlamaya vardıklarını söyledi.  

Excel Londra Uluslararası Kongre Merkezi'nde 6-8 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenen fuarda, Türkiye standında yer alan Fethiye masası ilgi gördü. Fethiye Belediyesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, YDA Dalaman Havalimanı, Fethiye Otelciler Birliği ve TÜRSAB Batı Akdeniz BTK Bölge Temsil Kurulu tarafından desteklenen Fethiye masasında ikili görüşmeler yapıldı. 

Beraberindekilerle turizm şirketlerinin stantlarını ziyaret eden Çıralı, 2024 turizm sezonuna ilişkin beklentileri yükselttiklerini kaydetti.    

Çıralı ve beraberindekiler, İngiltere’nin önde gelen havayolu şirketi Jet2 ile başlatılan işbirliği çalışması kapsamında şirket yetkilileriyle bu kez de fuarda kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede İngiltere’den Dalaman Havalimanı’na uçak seferlerinin 2024 turizm sezonunda, 2023 yılına göre erken başlatılması ve geç sonlandırılması konusunda anlaşmaya varıldı.  

Çıralı, “Jet2 ile yapılan görüşmeler neticesinde 2024 turizm sezonu için koltuk sayılarında artış yapılması konusunda anlaşmaya vardık. Yeni sezonda uçuşlar beklenenden erken başlayacak. Uçak seferlerinin arttırılmasıyla birlikte Fethiye ve Seydikemer’de yeni turizm sezonu çok daha erken başlayacak ve geç kapanacak. Bu gelişme bölgemiz turizmine önemli bir katkı verecek” dedi.

Kaynak: Ajans Bizim

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ