GÜNDEM
Giriş Tarihi : 05-11-2022 20:54   Güncelleme : 05-11-2022 21:00

Kabaktepe'ye, Temel Atma Töreninde Yoğun İlgi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, katıldığı ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temel atma töreninde yoğun ilgiyle karşılaştı.   

Kabaktepe'ye, Temel Atma Töreninde Yoğun İlgi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Beyoğlu’nda düzenlenen ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temel atma törenine katıldı.

Beyoğlu Okmeydanı Mahallesi’nde ‘Beyoğlu'na değer, İstanbul'a değer’ sloganıyla 778 konut ve 161 dükkândan oluşan temel atma törenine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve çok sayıda davetli katılım sağladı. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği törende, katılımcılara hitabeden Başkan Kabaktepe, “AK Parti, milletiyle beraber, yapılamaz denilen hizmetleri yaptı. ‘Türkiye Yüzyılı'nın hazırlanması noktasında bugüne kadar olduğu gibi çevre, savunma, sanayi, eğitim, sağlık konularında çalışmaya devam edecektir” dedi.

Bakan Murat Kurum ise, “İlk Evim projemizde kuraları çekmeye başlıyoruz. İlk kura 7 Kasım Pazartesi günü Şırnak ve Ardahan’da. 5 ay içinde hepsini tamamlayacağız” diyerek söze başladı ve şöyle devam etti:

“Beyoğlu'na değer, İstanbul'a değer. Beyoğlu ve çevresinin marka değerini artıracak 778 konut 161 dükkândan oluşan Beyoğlu Okmeydanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projemizin temellerini attık. 2 yılda tapuları teslim edeceğiz.”

 

 

 

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ