Belediye Başkanı Kılınç, mahalle sorunlarının tespiti ve anında çözümü için ilk defa mobil hizmet adında yeni bir hizmet başlatacaklarının müjdesini verdi. Başkan Kılınç, Adıyaman İli Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, muhtarlarla istişarelerde bulundu. Belediyenin icracı müdürleriyle birlikte derneğe giden Kılınç, şu açıklamalarda bulundu:

      

“Yeni bir hizmet başlatıyoruz. Yeni hizmetimizin adı ‘Mobil Hizmet’ olacak. ‘Mobil Hizmet’ kapsamında mobil aracımız personellerimizle birlikte mahallelerimize gidip muhtar ve mahalle sakinleriyle buluşacak. Sorunları yerinde tespit ederek, çözümü için ilgili birimlere anında iletecek. Bu şekilde ilk defa farklı bir hizmet anlayışını ortaya koymuş olacağız. Amacımız, insanların daha güzel daha yaşanabilir bir şehirde yaşamlarını sürdürmektir. Hem muhtarlarımızın hem de bizim en büyük derdimiz hemşehrilerimizi mutlu etmektir. Her muhtarımız kendi mahallesinin sorunlarını tespit edip zaman zaman bize iletiyor, bizler de olabildiğince imkânlar dâhilinde çözmeye çalışıyoruz.

Başlık 2: En Büyük Amacımız Halkımıza Hizmet Etmektir

Bugün Yavuz Selim, Pirin (Örenli), İmamağa, Bahçelievler ve Yeni Mahalle muhtarlarımızla, keza icracı müdürlerimizle birlikte istişare halindeyiz. Olabilecek sorunları ilgili müdürlerimize talimat veriyor, anında çözüyoruz. Her zaman söylüyorum. En büyük amacımız halkımıza hizmet etmektir. En kenar mahalledeki vatandaşlarımızın da altyapı, üstyapı imar sorunlarını çözüyoruz. Varsa dezavantajlı vatandaşlarımıza, yardıma muhtaç insanlarımıza lojistik destek sağlıyoruz. Bu manada muhtarlarımızdan her zaman ciddi destek alıyoruz. Onlar da yerel yönetimin bir parçasıdır. Zaman zaman aksamalar olabiliyor ama bunu da güçlü bir iletişimle çözüyoruz.”

Muhtarlar, ziyaretle ilgili memnuniyetini dile getirerek, Başkan Kılınç’a ve icracı müdürlerine teşekkür edip, yapılan istişarelerin verimli olduğunu belirttiler.