Adıyaman'ın temel sorunlarını ortadan kaldırmak için göreve seçildiği günden bu yana gayretle çalışan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, seçim öncesi sözünü verdiği projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Daha önce vaatleri arasında yer alan Atatürk Bulvarı üzerine yapılamasını temenni ettiği battı-çıktıları, Millet Caddesini, Dijital Mobil Belediyeciliği, Oturakçı Pazarı restorasyonu, Katı Atık Depolama Tesisini, Kuşaklama Kanalı Projesini, Güney-Kuzey Çevreyollarını, kentsel dönüşümü ve Millet Bahçesini gerek belediyenin imkanlarıyla, gerekse milletvekilleri ve il teşkilatının da destekleriyle Ankara'da yaptığı görüşmeler sayesinde çeşitli kurumları harekete geçirerek Adıyaman'a kazandıran Başkan Kılınç, şimdi de Kültür Merkezi sözünü tutuyor.

Karaali Eğriçay Parkı yanında bulunan alanda inşaatına başlanan Kültür Merkezi projesi ile ilgili bilgi veren Başkan Kılınç, çalışmalara hızlı bir şekilde başlandığını söyleyerek, "Her şeyin en güzelini hak eden Adıyaman'ımıza söz verdiğimiz seçim vaatlerimizin hepsini bir bir hayata geçiriyoruz. Kültür Merkezimizin yapımına da Karaali Mahallesinde bulunan Eğriçay Parkı yanındaki alanda başladık. Toplam inşaat alanı 12 bin 480 metrekare olan projede tiyatro salonu, konferans salonu, sanat atölyeleri ve planetaryum başta olmak üzere birçok sosyal donatı alanı bulunacak. Halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.