GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-11-2023 14:52

THY'e 'Akdeniz Turizm Ödülü'

Türk Hava Yolları (THY), Akdeniz Turizm Vakfı (Mediterranean Tourism Foundation) tarafından “Akdeniz Turizm Ödülü”ne layık görüldü.

THY'e 'Akdeniz Turizm Ödülü'

Türk Hava Yolları (THY), Akdeniz Turizm Vakfı (Mediterranean Tourism Foundation) tarafından bu yıl  Malta'da 8'incisi düzenlenen prestijli ödül töreninde “Akdeniz Turizm Ödülü”ne layık görüldü.  

THY'nin ödülü şirketin Genel Müdürü Bilal Ekşi'ye Akdeniz Turizm Vakfı Başkanı Tony Zahra ve Vakfın Genel Sekreteri Andrew Agius Muscat'ın tarafından takdim edildi. Ekşi, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

“Bu hiç şüphesiz ülkemizin bayrak taşıyıcı havayolu Türk Hava Yolları’na verilen oldukça kıymetli bir paye. Tarihten bu yana önemli ve belirgin bir unsuru olduğumuz coğrafyamızın etkin turizm potansiyeline çok daha sürdürülebilir bir boyut kazandırmak için tüm paydaşlarımızla birlikte çalışıyor, bunun için hatırı sayılır mesai harcıyoruz. Bu çalışmalarımızın meyvesini görmek bizler için büyük mükafat ve bu doğrultuda Akdeniz Turizm Vakfı’nın bu önemli ödülü ile de bunu taçlandırmış olmak mutluluk verici. Bizi bu ödüle layık gören tüm organizasyon yetkililerine Türk Hava Yolları ailesi olarak teşekkür ediyoruz."

Bölge barışı, iş birliği ve refahını teşvik amacıyla 2013 yılında kurulan ve Akdeniz Turizm Fuarı,  Akdeniz genelinde sürdürülebilir turizm potansiyelini artırmayı amaçlıyor. Vakıf, hükümet temsilcileri, uluslararası örgütler ve ilgili sivil toplum kuruluşlarının önde gelen kültürel, toplumsal ve düşünce liderlerinin katılımıyla düzenlediği bu forum ile Akdeniz turizm gündemini şekillendirmeyi hedefliyor. 

Kaynak: Ajans Bizim

Bilal KARADAĞBilal KARADAĞ